Ez a webshop cookie-kat használ
×

A használat során szabja testre saját kezelését, tapasztalja ki, hogy pontosan milyen gyakoriság és időtartam szükséges Önnek ahhoz, hogy a kívánt hatást elérje.

Néhány nap rendszeres használat után, 2-3 órával az utolsó kezelést követően kérdezzen meg valakit, akivel bizalmas viszonyban van, hogy kellemes-e a lehelete.
Ha nem, növelje a gyakoriságot, ha pedig azt már nem tudja növelni, próbálja ki az erősebb PLUS termékcsaládot.
Ha a kezeléssel már sikeres, próbálja ki, hol a hatékonyság határa.
Csökkentheti az 5. és 6. pontok időtartamát, a használt mennyiséget, esetleg elhagyhatja az 1. pont alatti kezelést, stb.

Legyen tudatában, hogy a pillanatnyi táplálkozás, folyadékfogyasztás, sőt még a stressz terhelés is erősen befolyásolja a szájüreg flóráját és ezzel a baktériumok "munkájának" intenzitását. Így az a gyakoriság és intenzitás, ami legtöbbször elégnek bizonyul, egyes esetekben elégtelen lehet.

  1. Normál fogselymet mártson Tetrobreath szájöblítőbe, majd az így benedvesített fogselyemmel alaposan tisztítsa meg fogközeit.
  2. A mellékelt nyelvkaparó segítségével finom mozdulatokkal, 4-5 húzással, hátulról-előre (a nyelvgyöktől a nyelvcsúcs felé) haladva kaparja le nyelvéről a lepedéket.
  3. Vízzel öblítse le a nyelvkaparót, majd helyezzen rá borsónyi foggélt, és a kaparásnál használt mozdulatokkal kenje be a nyelvét. Ezzel bejuttatja a gélt a nyelv repedéseibe, mélyen a papillák közé. Olyan hátra nyúljon, amennyire csak tud hányinger nélkül.
  4. Száraz fogkefére tegyen foggélt, és 2-3 percig alaposan mosson fogat, majd könnyedén dörzsölje be az orca belső felületét. A szájában maradt felesleges gélt köpje ki, de ne öblítsen.
  5. Két kupaknyi szájvizet öntsön ki egy pohárba (ne vegye a flakont a szájába, hogy abba szennyeződés ne kerüljön), és ezzel öblögessen 90 másodpercig úgy, hogy szájürege teljes belső felületét öblítse át.
  6. Újabb két kupaknyi mennyiséggel gargalizáljon 90 másodpercig. Ez után 10 percig lehetőleg ne fogyasszon ételt és italt.