Ez a webshop cookie-kat használ
×

Használhatom-e az eddigi fogkrémemet és szájvizemet a Tetrobreath mellett ?

Valószínűleg nem. Nagyon sok, a kereskedelemben kapható fogrém tartalmaz Nátrium Lauryl Szulfát-ot. Ez a hatóanyag teszi a fogkrémet habzóvá. A habzásnak tisztítási szempontból semmilyen jótékony hatása nincs, használatának csupán lélektani, és így marketing oka van: a habzás a tisztítás érzetét kelti. Ez a vegyület viszont sajnálatos módon gátolja, hogy a Tetrobreath termékek aktív összetevői kifejtsék hatásukat. Ezért feltétlenül ellenőrizze, hogy az Ön fogkrémének összetevői között van-e Nátrium Lauryl Szulfát. Amennyiben igen, akkor keressen olyan fogkrémet, ami ezt nem tartalmazza, ilyen például az Elmex, a Bioténe és a Parodontax.

Életem végéig folytatni kell a kúrát?

Az Oxyd-8 alapú termékek használata az egyetlen olyan ismert módszer, amivel hatásosan meg lehet akadályozni, hogy a szájban élő  baktériumok illékony kénvegyületeket termeljenek. Egyetlen más termék, vagy módszer sem képes erre. A baktériumok 10-12 óra után újra elszaporodnak, ezért kell a kezelést naponta többször megismételni.

Néhány hónap használat után a baktériumok mennyisége tartósan csökkenhet, így a termékek ritkább használata is elegendő lehet. Sokaknak ilyenkor már elég naponta kétszer alkalmazni a készítményt, de a biztonság kedvéért a legtöbben napi három alkalommal használják. A termékeket egyébként úgy tervezték, hogy a mindennapos szájápolási folyamat részei lehessenek, ezért hosszútávú és tartós használatuknak semmilyen hátrányos hatása nincs. A fenti gyakoriság mellett elég havonta 1 flakon szájöblítő, és 5-6 hetente egy tubus fogkrém. Ha abbahagyja a kezelést, a probléma visszatér, mivel a baktériumok újra elszaporodhatnak.

Milyen gyakran használjam a foggélt és a szájöblítőt?

Kérje meg a partnerét, barátját vagy szüleit, hogy jelezzék, amikor már friss a lehelete, nem érezhető kellemetlen szag, és ez alapján Ön határozza meg mennyit, és milyen gyakorisággal használja termékeinket. Ilyen módon mindenki testre szabottan határozhatja meg a hosszú távon célszerű és még hatékony használat gyakoriságát.

A Tetrobreath használata során néhány napig nem éreztem az ízeket ill. időnként hányingerem volt. Eltűnnek–e ezek a mellékhatások a rendszeres használat során?

Igen, mindenképpen folytassa a kúrát, ezek nagyon ritka és átmeneti mellékhatások, melyek néhány nap után elmúlnak. Ha a fenti mellékhatásokat észleli, tanácsos a fokozatosság elvét betartani, ami annyit jelent, hogy az első napon csak 1–szer használja a foggélt és a szájvizet , másnap már reggel és este, stb… Az is elképzelhető, hogy Önnek kisebb mennyiség is elegendő a kellemetlen lehelet megszüntetéséhez, ezért fokozatosan csökkentse a javasolt mennyiséget.

A dohányzás okozta rossz leheletemet is megszünteti a Tetrobreath?

A dohányzás is a szájnyálkahártya kiszáradását okozza, ami kedvez a baktériumok szaporodásának. Ezért ilyen esetben is használ a Tetrobreath. Minden elszívott cigaretta után érdemes szájsprayt használni, foggélt és öblítőt pedig napi 3 alkalommal.

A barátomnak néha rossz a lehelete. Elkaphatom tőle, amikor csókolózunk?

Egyszerűen szólva, a rossz lehelet nem fertőző. A tünetet okozó baktériumok jóindulatúak, a szájflóra (ezek a baktériumok normális esetben is a szájunkban élnek, a szervezet egészséges működéshez van rájuk szükségünk) részét képezik. Elképzelhető, hogy a barátja szájában (nyelvén, torkán, manduláján) található baktériumok szájszárazság következtében szaporodtak el, amelynek oka lehet dohányzás, egyes gyógyszerek, vagy alkohol (sör és bor) hatása. Mutassa meg neki a Tetrobreath-t, és hamarosan mindketten nagyobb önbizalommal fognak tudni csókolózni.

Létezik olyan megoldás, amellyel fehéríthetem a fogamat, és egyben a rossz lehetettől is megszabadulhatok? Nincs időm tucatnyi különböző terméket használni naponta többször.

A TheraBrite fogkrém lényegében a fogakat is fehéríti és a friss leheletet is biztosítja. Bármelyik oxigénnel dúsított szájöblítőnkkel - Tetrobreath, Tetrobreath PLUS használhatja együtt, ugyanis összes termékünket együttes használatra terveztük.