Ez a webshop cookie-kat használ
×

1994 óta a mai napig a Tetrobreath International úttörő munkát végez a rossz lehelet, és az ízérzési rendellenességek területén. A cég lankadatlan elkötelezettséggel folytatja a tudományos kutatást a rossz lehelet elleni küzdelemben, amely tevékenységének kizárólagos területe.

A Tetrobreath termékek aktív hatóanyaga szabadalmi védettség alatt áll, így azokat egy az egyben más cégek nem használhatják. A hagyományos, ismert fogkrémgyártók megpróbálták lemásolni a termékeket, azonban nem sikerült az eredetihez mérhető hatású szereket előállítaniuk. Más gyártók termékei gyakran tényleges hatás nélküli összetevőket tartalmaznak, illetve aktív hatóanyagaik nem stabilak, gyorsan bomlásnak indulnak. Ezt a használat utáni lehelet teszt gyorsan igazolja.

A Tetrobreath termékek hatékonyak és használatuk is egyszerű. Hatékonyságukat a lehelet próba azonnal megmutatja. A fentieknek is köszönhető, hogy a Tetrobreath termékek ma már szinte az egész világon kaphatók.

Ma a Tetrobreath a tudomány egyetlen válasza a kellemetlen szájszagra.

A feltalálóról

Dr. Harold Katz 1975-ben szerezte meg fogorvosi diplomáját, és mikrobiológusi képesítéssel is rendelkezik. Eddigi munkásságának legnagyobb része a kellemetlen lehelet okainak tisztázására, és az azt kezelő eljárás kidolgozására irányult. A kitartó kutatómunka és a folyamatos tesztelés meghozta eredményét, és elvezetett a Tetrobreath termékcsalád kifejlesztéséhez, amely ma már a világ több mint 50 országában kapható.

Dr. Katz 1994-ben hozta létre saját intézetét, a "California Breath Clinics"-et, ahol azóta több, mint 20.000 embert kezelt sikeresen. A Tetrobreath termékek hatékonysága példa nélküli, az Oxyd8™ aktív hatóanyag a világ legtöbb országában szabadalmi védettség alatt áll. Számtalan esetben próbálták lemásolni, utánozni, azonban a másolatok csak silány másai az eredetinek, instabil vagy hatástalan hatóanyagokkal. A Tetrobreath termékek tudományos kutatás eredményeként jöttek létre, és hatásos, biztonságos és könnyen használható megoldást kínálnak a kellemetlen szagú lehelet kezelésére.