Ez a webshop cookie-kat használ
×

Általános ismertető- valódi megoldása a kellemetlen leheletre

A kellemetlen lehelet sokkal gyakoribb, mint gondolnánk. A lakossság 25 %-a állítja, hogy időnként problémája van a leheletével. Pedig gyakran előfordul, hogy az érintett maga nem is tud róla, mert az ember a saját leheletét nem érzi. 

A kellemetlen lehelet, orvosi nevén halitózis oka legtöbbször az anaerob baktériumok fokozott tevékenysége. Ezek a baktériumok oxigén szegény környezetben érzik jól magukat, például a nyelv felszínén a papillák között, a fogak melletti ínytasakokban és a torokban.

Feladatuk az emésztés segítése, a fehérjét tartalmazó ételmaradékok lebontása.

A fehérje lebontása során illékony kéntartalmú vegyületek keletkeznek, ezek felelősek a kellemetlen szagért. A bomlástermékek pedig gyakran sárgás-fehér bevonatot képeznek a nyelven és ezek okozzák a sokszor savanyú, keserű, vagy fémes ízt. Gyakran előfordul, hogy elszaporodnak és ilyenkor tevékenységük „kellemetlen mellékhatásai“ intenzívvé válnak. 

A piacon kapható legtöbb friss leheletet biztosító termék: borsmenta ízű cukorka, rágógumi vagy alkohol tartalmú szájviz, szájöblítő ténylegesen nem segít a bajon. Ezek csak elfedik a szagot.

A Tetrobreath ® szájkezelő rendszer, szájöblítő és foggél azonban a probléma kiváltó okára hat. A termékek Oxyd-8 ® formulát tartalmaznak, ami oxigént juttat a száj szöveteibe, ezzel kettős hatást érve el.

Az anaerob baktériumok száma a szájflóra károsítása nélkül normális szintre csökken, továbbá a szer a szagot ténylegesen okozó illékony kénvegyületeket is átalakítja.

A szövetek fellélegezhetnek, és egész nap friss lesz a lehelet!

A Tetrobreath ® foggél-szájöblítő kombináció megoldja a problémáját. A termékek nem tartalmaznak cukrot, alkoholt és színezékeket, így semmilyen felesleges terhet nem raknak a természetes szájflórára. Alkalmazásuk egyszerű, könnyű, naponta 2-3 alkalommal a szokásos fogmosás helyett.