Ez a webshop cookie-kat használ
×
tudatos

Tudatos vásárló

A tudatos vásárló mindig igyekszik körültekintően és alaposan megvizsgálni, pártatlan információra támaszkodva, az apró betűs részt is elolvasva, hogy egy termék mire jó, mennyire hatékony, jó-e a szolgáltatás-ár aránya, stb. 
A Tetrobreath termékcsaládot bátran ajánljuk a tudatos vásárlók figyelmébe. Ez ma a piacon az egyetlen termék, ami a kellemetlen leheletet nem elfedi, hanem annak kiváltó okára hat. A termék hatását mindenki egyértelműen kipróbálhatja, leellenőrizheti, legfeljebb egy közelálló barátot, családtagok kell bevonni. A termék hatásmechanizmusát egyértelműen, világosan leírjuk, tudományos cikkekkel is alátámasztjuk. A pontos összetétel hozzáférhető, használatában több mint 10 éves tapasztalat áll rendelkezésre. A termékre visszavásárlási garanciát adunk. Tanácsadónk telefonon elérhető, ha olyan kérdés merül fel, amire a webáruház nem ad választ.
Végül egy presszókávé áráért biztosíthatja magának hogy korától, táplálkozásától, a szedett gyógyszerektől függetlenül lehelete friss, üde legyen.
Mi azt gondoljuk, hogy megéri…   

Atemfrisch szájöblítö

Atemfrisch szájöblítö (500 ml) Friss lehelletet biztosít, a magas oxigén tartalmú hdO2 formula segítségével

6600 Ft
Áfa összege: 1403 Ft
mundspuelung
Jelenlegi raktárszint

Breath szájöblítő enyhén mentolos

Breath szájöblítö enyhen mentolos (500 ml). A Breath Co terméke. Használata 12 órán át friss leheletet biztosít.

6100 Ft
Áfa összege: 1297 Ft
Mild MInt-X
Jelenlegi raktárszint